Lagu masih panas lagi ni, baru keluar oven..baru dimuatnaik di chennel NAGASWARA Official Video satu jam yang lepas(kira-kira 1 tengahari 27 Mei 2020). sehingga jam 2 petang, video ini telah mendapat 1,736 views.

Lagu nyanyian Eny Sagita ini dikarang oleh Pub Pub Whelly dan disusun oleh Kakung Lintang. lirik lagu ini seperti di bawah.

Kau di sana aku di sini 
Satu rasa dalam hati 
Namun ku yakin kau dapat kumiliki 
Di sini aku pun menanti 
Kita bertemu saling lepas rindu 
Sederhana cara ku mencintaimu 

Tak tau dari mana 
Awal datangnya cinta 
Antara kau dan aku 
Belum pernah berjumpa 

Lewat MEDSOS dunia maya 
Chating bla bla bla bla blaa 
Tak kusangka tumbuh rasa 
Benih benih cinta

Ulang sampai abis 6 minit..haha**

Lagu ni berkisar pada perasaan gumbira awek yang dilamun cinta MEDSOS.. diorang ni kenal melalui media sosial je, then jatuh cinta..tapi diorang tak pernah jumpa..so, awek ni nyanyi la untuk menceritakan perasaan hepi dia tu, sebab ni first time diorang nak jumpa.

daripada lagu ni, kita dapat lihat yang, tak susah pun nak ngorat awek..ko mulut manis, acah2 sweet, takyah jumpa pun bole ngorat..

Kesimpulannya, kalau korang umur dah nak masuk umur 40 tahun, tapi masih gagal carik awek, silalah pergi kursus Komunikasi Berkesan..boleh jugak belajar marketing online dengan Najib Assadok FB atau Wan Mus Adwords..kompem sukses!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *