Blog di reinstall semula sempena umur dah jejak 37 tahun ni..tapi masih lom ada idea nak letak ada dalam ni..

oleh itu, memandangkan anak2 tengah suka tengok BoBoiBoy Galaxy, kita jadikkan animasi ni sebagai pembuka bicara.

untuk pengetahuan korang, BoBoiBoy Galaxy ni adalah produk Animonsta Studios. Ia sambungan daripada BoBoiBoy yang glamer kat tv tu..alaa, yang kuasa tiga budak2 selalu main tu!!

Misi diorang kali ni adalah untuk mencari dan menyelamatkan bola kuasa di seluruh galaksi. rupanya ada banyak jenis bola kuasa selain daripada ochobot dan klamkabot(BoBoiBoy The Movie).

Malas citer banyak, korang tengok la sendiri camner best nye citer ni. untuk lain2 episod, sila tengok sendiri kat youtube Monsta! Channel.

ini adalah Episod 1 BoBoiBoy Galaxy : BoBoiBoy Kembali

Leave a Reply